Fénix ztratil vyhraný zápas!!

23.10.2013 10:45

Vést po první třetině utkání s domácím Rožnovem, to si náš tým ani nesnil. Vytvářeli jsme si velký tlak a Rožnov nepustili vůbec k ničemu. Ve druhé třetině se ovšem začal obrázek hry měnit. Rožnov přidal a vstřelil ve 2.minutě 2.třetině první gol, který ho nakopnul a začal bojovat. I přes daleko horší třetinu jsme stále vedli o tři branky 4:1!..Ve třetí třetině přišel totální zkrat ve hře Fénixu, kdy Rožnov dokonce otočil na 6:4. Závěrečný tlak přinesl branku na 6:5 a nasřelenou tyč, ovšem k bodům bohužel nevedl.

 

V derby s Eagles jsme prohrávali po 2.třetinám celkem jasně 4:0, kdy byl soupeř, ač hrál tento zápas hned po utkání s Fřenštátem, běhavější a bojovnější a vypracovával si více přiležitostí..I Fénix měl pár velkých šancí, které ovšem neproměnil a v závěrečné třetině jen zdramatizoval 2 góly zápas Tomáš Křehlík. Více už se poté nestalo a to znamená, že po 6 kolech máme v tabulce pouhé 3 body společně s týmem Fencers Havířov!

Příští turnaj jede Fénix znovu do Rožnova, kde se 3.11 utká s domácím týmem a týmem Frenštátu p/R. Chceme-li výše tabulkou, musíme začit bodovat!